Privattimer

Privattimer legges opp etter hva du ønsker å trene på. Alt fra innkalling på tur til kreativ atferd i konkurranseringen. Jeg har stort fokus på relasjonen mellom hund og eier. Et godt samarbeid er avhengig av en god relasjon. Hunden skal ville samarbeide med deg, ikke gjøre det fordi den må. Jeg er også opptatt av at trening skal være gøy både for hund og eier. For å få til det må begge føle mestring. Vi anerkjenner problemene og fokuserer på løsningene. Det skal ikke være et slit å trene hund. Det skal være lystbetont og positivt. Treningen legges opp med tanke på at hunden skal lykkes. Det er bedre å ta mange små skritt, enn å haste seg til et resultat som kun fungerer av og til. Når hunden lykkes, blir også eieren mer motivert til å fortsette. Når både hund og fører er motiverte, kommer også de gode resultatene. 

Atferdskonsultasjon

Ved en atferdskonsultasjon vil du først få tilsendt et omfattende spørreskjema slik at jeg kan være best mulig forberedt til konsultasjonen. Selve konsultasjonen varer i opp til 2 timer. Noe av tiden brukes på hunden og noe av tiden brukes på spørsmål både du og jeg måtte ha. Etter timen setter jeg opp en treningsplan som du får tilsendt på e-post. Dersom du ønsker mer veiledning og hjelp med selve treningen, kan vi sette opp privattimer til det. Du er selvfølgelig velkommen til å stille spørsmål på e-post eller telefon etter konsultasjonen og etter at du har mottatt treningsplanen. For meg er det viktig at treningsplanen oppleves som gjennomførbar for deg. Hvis den ikke er det, må du ta kontakt. 

Kurs/gruppetrening

Er dere flere som ønsker et kurs kan jeg sette på valpekurs, unghundkurs eller generelt kurs i konsepttrening. Jeg kan også sette opp kurs hvor hver deltaker får jobbe med det de trenger mest. For eksempel for grupper som trener ulike hundesporter, men også for de som bare vil ha en lydig hund i hverdagen. Pris avhenger av antall deltakere, eventuelle reiseutgifter, og hvor langt kurs dere ønsker. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.